• Novinky

            • VIANOČNÉ PRÁZDNINY

            • Riaditeľka Materskej školy oznamuje, že prevádzka Materskej školy počas vianočných prázdnin od 23.12.2023 do 7.1.2024 so súhlasom zriaďovateľa bude prerušená.

              Nástup detí do Materskej školy bude 8.1.2024

              21.12.2023 a 22.12.2023 bude prevádzka Materskej školy so súhlasom zriaďovateľa prerušená

              z prevádzkových dôvodov.

               

              Lenka Vaňová

              Riaditeľka MŠ

               

            • VO VIANOČNEJ PEKÁRNI

            • Každý z nás sa teší na Vianoce. K Vianociam už od dávna patrí aj pečenie perníkov. Jeden krásny predvianočný deň sa naša Materská škola premenila na Vianočnú pekáreň. Hravou formou sme deťom vysvetlili, čo všetko na perníky potrebujeme. A tak sme sa pustili do práce. Miesenie, vaľkanie, vykrajovanie a hlavne zdobenie perníkov robilo deťom veľkú radosť. Všetky deti vyrábali perníky s veľkou láskou a vložili do nich kus svojho srdiečka. No posúďte sami akých máme šikovných pekárov.

            • VITAJ,VITAJ MIKULÁŠ...

            •  

              Vitaj, vitaj Mikuláš,vitaj medzi nami,

               

              prišli sme Ťa pozdraviť veselými hrami.

               Už od samého rána detské srdiečka nedočkavé a všetci sme čakali, či k nám Mikuláš príde. A veru, že prišiel a neprišiel sám. Na pomoc si zobral dobrého anjela a dobrého čerta, pretože v našej MŠ sú len dobré deti. Deti krásne zaspievali pesničky, zarecitovali básne, riekanky a za odmenu deti Mikuláš so svojími pomocníkmi odmenil sladkým balíčkom.

              Veľké ĎAKUJEM patrí pani učiteľkám, starostovi obce Jánovi Fenčákovi, zamestnancom OcÚ za sladké balíčky,rodičom, lebo vďaka Vám, deti prežili krásneho Mikuláša.

              Ďakujeme Mikuláš za tie krásne chvíle, za darčeky od Teba za úsmevy milé.

              Stretneme sa o rok zas príď Mikuláš medzi nás.

            • SÁNKOVAČKA

            • Sánkovanie patrí k zimným športom. Keď nám Perimbaba poslala prvý sneh, my sme to hneď využili na  sánkovačku na našom školskom dvore. Deti sa otužovali, upevňovali si zdravie, priaťeľstvo, kamarátstvo , ale hlavne to veľké šantenie na snehu. Aj napriek tomu, že prišli unavené, premočené ale ich úsmev hovorí za všetko.